Laatste Nieuws:


- Vanaf ca. februari 2019 onbeperkt Internet (via glasvezelkabel) beschikbaar in beide huisjes. 

- Begin 2015 zijn 2 oudere bedden in het Boshuisje vervangen door boxsprings.


- Huisje de Ockus werd oud. Gebouwd als schuur en koeienstal eind dertiger jaren en verbouwd tot vakantiehuisje in de zestiger jaren van vorige eeuw, is het nu tot een eind gekomen. Op 1 september 2012 is de verhuur beŽindigd en een bouwvergunning voor een nieuw huisje aangevraagd.

November 2012: De bouwvergunning is verleend en de sloop begonnen. Het nieuwe huisje is ook eenvoudig van opzet, maar wel wat groter (55 m2)  en met meer comfort, zoals centrale verwarming, 3 aparte slaapkamers, boven en beneden wc en badgelegenheid, gedeeltelijk nieuwe inventaris. Het  is ook 's winters te huur.

Hieronder enkele foto's van de bouw.

Eind november 2012: De Ockus wordt gesloopt
Begin januari 2013: grondwerk voor de Nieuwe OckusBegin februari (na de vorst): de vloer kan gestort worden
27 februari 2013: binnenmuren staan, verdiepingsvloer wordt afgewerkt:Begin maart: de kap zit er op
Midden maart: het weer zit niet echt mee bij de bouw! Maar de buitenmuren zijn gemetseld, de dakramen geplaatst, alle leidingen gelegd en de stucadoor is druk bezig.5 april: het stucadoorswerk is klaar, de pannen liggen erop, de muren zijn gevoegd en aan de voorschotten wordt gewerkt. De  laatste 2 foto's genomen vanuit het zuid-westen.
25 april. De bouw nadert zijn voltooiing! De schilders zijn nog druk bezig, dan de stoffering en verdere inrichting; ook het terras moet nog worden aangelegd.
8 mei komen de eerste bewoners
, dus dat gaan we redden.

Terug naar begin